Німецькі урядовці відмовились від боротьби із "Ісламською державою" у Сирії. Про це повідомив представник МЗС країни Мартін Шефер.

Про це повідомляє DW.

Офіційна заява прозвучала сьогодні під час спілкування чиновника із журналістами. У нього запитали, чи направить ФРН своїх солдатів до Сирії для підтримки військової коаліції. Шефер заявив, що наразі немає умов для здійснення цієї місії.

За словами Шефера, участь у знищенні терористів ІДІЛ наразі не є доречною, адже кілька країн вже посилили вогонь по ісламістам.

Нагадаємо, після терактів у Парижі світові лідери ухвалили рішення про посилення вогню у Сирії. "Ісламська держава" вимушена тікати із міста Ракка та перебазуватися в Іраку.

Популярні новини зараз
Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили
Показати ще

Читайте також: Терористи ІДІЛ нищитимуть росіян, доки вони не звільнять мусульманські землі

Ісламісти вже виступили із кількома заявами. Вони повідомляють, що не припинять теракти, доки західні країни чинитимуть їм опір на Близькому Сході.