Уряд Китаю пообіцяв "притягнути до відповідальності" всіх виконавців, які причетні до страти китайського громадянина. Він перебував в полоні терористичного угрупування "Ісламська держава".

Про це повідомляє агентство Reuters.

Раніше в журналі "Ісламської держави" терористи заявили про вбивство полонених із Норвегії та Китаю. Решту подробиць про місце, час і методи вбивства бойовики не повідомляли.

Міністерство зовнішніх справ Китаю підтвердило особу полоненого чоловіка. У відомстві наголосили на його "жорстокому вбивстві". МЗС у вересні 2015 року розповідало, що один з китайців опинився в полоні бойовиків з "Ісламської держави".

В зовнішньополітичному відомстві зазначили, що уряд Китаю активував надзвичайні механізми, щоб спробувати звільнити чоловіка з полону, але спроба виявилась невдалою.

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Цибуля тепер – у подарунок: українські фермери масово позбавляються овочу
Показати ще

Читайте також: Німеччина відмовилась бомбити ІДІЛ у Сирії

У МЗС наголосили, що Китай, у подальшому, продовжить зміцнювати антитерористичну співпрацю з міжнародним співтовариством, щоб підтримати мир і спокій у всьому світі.

Нагадаємо, терористи з "Ісламської держави" заявили про вбивство громадян Норвегії та Китаю. Бойовики заявили, що людей стратили після того, як "їх покинули неправовірні нації та організації".