Правоохоронцям Німеччини стало відомо про наміри ІДІЛ 17 листопада. Вони планували скоїти вибух на стадіоні, де мали грати Німеччина та Нідерланди, а після підірвати бомбу на вокзалі.

Про це розповідає Bild.

Терористи збиралися пронести вибухівку на стадіон, а під час гри підірвати її. До арени також мав завітати керівник місцевих ісламістів. Він збирався бути оператором дійства. Вибуховий пристрій доставили до місця на кареті швидкої допомоги.

Про теракт німецьким правоохоронцям повідомили іноземні розвідники за кілька годин до початку футбольного матчу. Вони також проінформували про запланований вибух на вокзалі.

Після проведеної операції стражі порядку не знайшли вибухівку біля стадіону, а бомба на вокзалі виявилась муляжем. Голова МЗС країни Томас де Мезьєр заявив, що досі не має свідчень про достовірність інформації.

Популярні новини зараз
Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Читайте також: Під час спецоперації було вбито організатора терактів в Парижі

Нагадаємо, теракти відбулись у Парижі 13 листопада. Терористи ІДІЛ вбили 129 людей. Після цього в інших європейських містах постійно з'являється інформація про ймовірні теракти.