Влада Бангладеш прийняла рішення закрити доступ громадян до соціальних мереж та меседжерів через радикально налаштованого населення. У країні є загроза масових мітингів та заворушень.

Про це повідомляє пакистанський канал Geo TV.

Під заборону потрапили Facebook, WhatsApp та Viber. Саме ці інтернет-сервіси є найпопулярнішими засобами комунікації у світі, а урядовці своєю забороною відрізають населення від спілкування.

Демонстранти вже вийшли на вулиці міста та вимагають скасувати смертну кару Алі Мохаммаду Муджахіду і Салахуддіну Кайдеру. Цих опозиціонерів звинувачують у страшних злочинах під час війни у 70-х роках.

"Ми закрили доступ до Facebook, а також WhatsApp та Viber одразу після офіційного розпорядження влади", - повідомили у комісії з телерадіомовлення.

Популярні новини зараз
Якщо дорожите субсидією – не ігноруйте: що треба робити, щоб залишитися з допомогою Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Читайте також: Дві людини загинули під час теракту біля синагоги в Тель-Авіві (фото)

Минулого тижня у Бангладеш стався вибух. Поранення отримали мусульмани-шиїти у місті Дакка.

Нагадаємо, Бангладеш отримав незалежність від Пакистану після війни у 1972 році. Індія стала першою країною, яка визнала суверенітет цієї держави.