У Швеції закінчились місця, які влада виділяє для перебування емігрантів. Із такою заявою сьогодні виступила міграційна служба країни, повідомляє "Кореспондент".

Відтепер усі переселенці, які прибувають до скандинавської країни, мусять самі шукати собі житло. Нововведення набувають сили із сьогодні, адже країна більше не в змозі надавати дах над головою усім шукачам притулку.

"Це означає, що всім переселенцям відтепер доведеться шукати місця для розміщення самостійно. При розподілі місць для житла будуть, в першу чергу, враховуватися сім'ї з дітьми", - офіційна заява відомства.

Шведи вже встигли посилити охорону своїх кордонів через великий потік емігрантів. У країні також неодноразово радикали спалювали притулки для біженців.

Читайте також: Через загрозу вибуху польський літак здійснив аварійну посадку

Популярні новини зараз
Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Якщо дорожите субсидією – не ігноруйте: що треба робити, щоб залишитися з допомогою Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

Європа наразі потерпає від великої кількості переселенців з Близького Сходу. Найбільш гостинною виявилась Німеччина, яка вже встигла прийняти 700 тисяч емігрантів.