Терористи в Сирії несуть великі втрати в результаті масованих авіаційних ударів повітряно-космічних сил РФ.

Про це повідомив начальник Головного оперативного управління Генштабу ЗС РФ Андрій Картаполов.

"Надійшла інформація про те, що в ніч на 18 листопада членами бандформування "Шам Талібан" був організований вивіз тіла свого командира Амада Зіяя, знищеного в районі гори Джуба ель-Ахмар. Решта бандгрупи, які у цьому районі, терміново запросили підкріплення, зважаючи на великі втрат в живій силі", - сказав Картаполов.

Картаполов також додав, що при ударі російської крилатої ракети в районі населеного пункту Джузеф бойовики також зазнали великих втрат.

Він повідомив, що 18 листопада в населеному пункті Асхім відбулися похорони польового командира Абу Бакра, загиблого від удару російської авіації.

Популярні новини зараз
Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами "Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Читайте також: Росія не може бути партнером у боротьбі з тероризмом – експерт

Він уточнив, що бойовики "Ісламської держави" в Сирії визнали ліквідацію трьох польових командирів в провінції Алеппо в результаті ударів авіації РФ.

"Бойовики визнали ліквідацію в результаті ракетно-бомбових ударів російської авіації польових командирів Абу Нурлбагасі, Мухамеда ібн Хайрат, Аль-Окабе, що діяли в районі Алеппо", -додав Картаполов.