На півдні Афганістану невідомі викрали щонайменше 20 людей. Злочин скоїли озброєні чоловіки у провінції Забуль, повідомляє агентство Khaama.

Керівник поліції у провінції Гулама Джайлані Фахарі заявив, що викрадення сталося цього ранку між округами Шахджой і Калат. Людей вивезли у невідомому напрямку. Відповідальність за злочин не взяла на себе жодна організація.

За повідомленням ще одного місцевого агентства, викрадення людей відбулось на трасі Кабул-Кандагар. Там із автобусів забрали близько 30 людей.

Читайте також: Українці та росіяни загинули при захопленні готелю в Малі

Нагадаємо, останнім часом ситуація в Афганістані загострюється. Терористи із "Талібан", які контролюють сільську місцевість у країні, почали наступи на великі міста. Ісламісти захопили місто Кундуз, у якому мешкали 300 тисяч осіб.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще