В Анкарі протестувальники проти бомбардування авіацією РФ мирного населення в Сирії випадково закидали яйцями генконсульство Голландії.

Про це в Twitter написав генконсул Нідерландів Роберт Шуддебум.

"Часто злі турецькі протестувальники плутають нас з нашими сусідами (російським консульством). Як сьогодні ввечері, закидавши нас яйцями", - написав він.

"Того вечора протестуючі були і біля генконсульства Росії, але, на жаль, не пощастило і нашим голландським колегам", - прокоментував інцидент прес-аташе російського посольства в Анкарі Ігор Мітяков.

Повідомляється, що активісти хотіли висловити обурення ударами російської авіації в Сирії по північних районах країни, де проживають сирійські туркмени.

Популярні новини зараз
Стосується всіх споживачів: "Київводоканал" дав час до 30 квітня Якщо дорожите субсидією – не ігноруйте: що треба робити, щоб залишитися з допомогою Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Читайте також: Під час протестів у Греції поліцію закидали "коктейлями Молотова" (відео)

Наголошується, що генконсульства Нідерландів та РФ розташовані на одній вулиці, але не в сусідніх будівлях. Прапори двох країн відрізняються лише порядком квітів, тому їх легко сплутати.