Лідер Чечні Рамзан Кадиров заявив, що його співвітчизники, які мають членство у "Ісламській державі" будуть мертвими. Із такою заявою він виступив на одному із російських телеканалів.

Кадиров розпочав із того, що серед майже півтисячі чеченців, які перебували у складі ІДІЛ, 200 вже загинули у боях.

"Близько 50 таких людей, які реально осмислили і покаялися за те, що перейшли на той бік, ми повернули додому. Вони живуть в республіці і дуже допомагають спецслужбам. Решту, які там ще є, теж знищимо", - заявив президент Чеченської республіки.

Раніше Рамзан вже повідомляв, що за його даними, чеченці є національною меншістю в ІДІЛ. У свою чергу Путін наголошував, що не буде відбирати у терористів російське громадянство.

Читайте також: ІДІЛ пригрозила швидкими терактами в Росії

Популярні новини зараз
За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Нещодавно ще один російський чиновник надав данні про кількість росіян серед ісламістів. За весь час до армії радикалів приєднались більш ніж дві з половиною тисячі громадян РФ.

Нагадаємо, Росія, за офіційними документами, воює у Сирії проти ІДІЛ. Але авіаудари армії Путіна свідчать про те, що росіяни більше підтримують диктатуру Асада та нищать повстанців.