У самому центрі Чикаго, штат Іллінойс, сталася пожежа у 100-поверховій будівлі, яка носить назву Джон Хенкок. Полум'я охопило 50-й поверх хмарочоса, повідомляє SkyNews.

Проблемою для пожежників став той факт, що густий дим йшов на верхню частину будівлі і заважав проводити ліквідацію пожежі та евакуацію людей. Врешті-решт, пожежникам вдалося приборкати вогонь.

За інформацією місцевих рятувальників, у будівлі ніхто не загинув, але п'ятеро людей зазнали травм. Вони зараз перебувають у лікарнях, а їхньому життю нічого не загрожує.

Відомо, що пожежа трапилась в одній із кімнат і поширився по усій квартирі. Слідчі продовжують встановлювати деталі інциденту.

Читайте також: Пожежники чотири години гасили готель на Івано-Франківщині

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Зазначимо, що хмарочос Джон Хенкок користується великою популярністю серед туристів, адже з його верхніх поверхів відкривається дивовижна панорама на усе місто та озеро Мічиган.

Вчора страшна пожежа трапилась на шахті у Китаї. 21 людина загинула в ізоляції під землею.