У столиці Кабардино-Балкарії Нальчику стався збройний конфлікт між місцевими бойовими угрупуваннями та представниками правопорядку. За повідомленням BBC, силовики знищили десяток злочинців.

Раніше російські правоохоронці заявляли, що на Кавказі проводиться контртерористична операція. Подробиці усіх суперечок не повідомляли, але сьогодні оперативники атакували бандитів із Нальчика.

Відомо, що злочинці заблокували себе у бліндажі, звідки і намагались чинити опір. Зараз укриття горить, а місце під контролем оперативників.

Читайте також: У Росії судитимуть 15 дагестанців за членство в ІДІЛ

Стрілянина на російському Кавказі є цілком нормальним явищем. Нещодавно поліція розпочала штурм будинку дагестанського кримінального авторитета. Він відчайдушно захищався, але все ж загинув.

Популярні новини зараз
Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще