Грузинська розвідка провела арешт 29-річного громадянина Давида Борчашвілі та підозрює його у причетності до тероризму. Про це пише Радіо Свобода.

Відомо, що у країні посилили заходи безпеки після терактів у Парижі 13 листопада. З цього ж приводу активізувала свою роботу і розвідка. Агенти виявили, що Борчашвілі пов'язаний із терористичними організаціями.

29-річний чоловік прибув до Грузії 21 листопада із Туреччини. Через кілька годин його депортували у зворотньому напрямку. Турецька поліція знову відправила ймовірного терориста до Грузії, де його заарештували.

Відомо, що Борчашвілі висунуті обвинувачення за статтею Кримінального кодексу.

Родичі чоловіка впевнені, що він літав до Туреччини на заробітки. Правоохоронці встановлюють, чи дійсно він був у Сирії.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

Читайте також: Бельгійська поліція шукає двох терористів з бомбою

Нагадаємо, посилені заходи безпеки застосовують у більшості країн після терактів у Парижі 13 листопада. У той день "Ісламська держава" вбила 130 людей.

Офіційні представники Грузії заявляли, що у складі ІДІЛ перебувають кілька десятків їхніх громадян.