Північний вокзал у Парижі евакуювали через голуба, що врізався в електричний кабель. Про це в неділю повідомляє International Business Times.

Гучний хлопок і спалах, які послідували за зіткненням птиці з проводами, були сприйняті як вибух або, за іншою версією, як стрільба, відзначає Metro. Місце події обстежили поліцейські.

Читайте також: Після Парижу Європа потрохи здає Україну

The Independent зазначає, що інцидент широко обговорювалося в соціальних мережах і викликав у людей паніку. В даний час ситуація нормалізувалася, вокзал працює в нормальному режимі.

Нагадаємо, в ніч на 14 листопада - в столиці Франції і паризькому передмісті Сен-Дені була здійснена серія терористичних атак, жертвами яких стали 130 осіб.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще