Вбивці Анни Політковської відмовили у звільненні за станом здоров'я.

За словами захисту Павлюченкова, комісія мотивувала відмову тим, що епілепсія не входить до переліку хвороб, за якими засуджений звільняється від покарання. Про це повідомляє ТАСС.

"Комісія нам відмовила, мотивуючи це тим, що його діагноз (епілепсія) не входить до переліку хвороб, за якими особа звільняється від покарання", - повідомив ТАСС його адвокат Карен Нерсесян.

Захисник зазначив, що продовжуватиме домагатися звільнення Павлюченкова і має намір звернутися до Рязанського суду. За словами адвоката, його підзахисний страждає на епілепсію та іншими тяжкими захворюваннями, що не дозволяють йому знаходиться в колонії.

Читайте також: У обвинувачених у справі Нємцова знайшли наркотики

Популярні новини зараз
Оновлення даних через додаток "Резерв+": повна інструкція ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць
Показати ще

. у складі групи і незаконному зберіганні зброї. Справа слухалася в особливому порядку, так як колишній міліціонер визнав свою провину і уклав досудову угоду про співпрацю. Павлюченков відбуває покарання в колонії в Рязанській області.

Анна Політковська працювала журналісткою "Нової Газети". У своїх матеріалах вона критикувала режим Володимира Путіна, а також Президента Чечні Рамзана Кадирова.

Анна Політковська була вбита 7 жовтня 2006 року в під'їзді свого будинку.