Ленінський районний суд міста Грозного заборонив мікроблог французького сатиричного тижневика Charlie Hebdo в Twitter на території РФ.

Про це йдеться на сайті прокуратури Чеченської Республіки.

Рішення суду було направлено в управління Роскомнадзора по Чечні для включення сторінки журналу в соцмережі в список заборонених сайтів. Після цього інтернет-провайдери повинні обмежити до неї доступ.

Також повідомляється, що відомство направило позов до суду після того, як 11 листопада в ході моніторингу Twitter виявило на сторінці Charlie Hebdo зображення, які переслідують мету образити релігійні почуття віруючих. Зокрема співробітників прокуратури обурили карикатури на катастрофу російського літака А321 в Єгипті.

Читайте також: Карикатура дня: Кадиров у ролі Карлсона бомбить ІДІЛ з безпілотників

Популярні новини зараз
"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Медична помилка перетворила життя українки на пекло: "Те, що ви вижили – це феномен" В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

"Поширення таких матеріалів може служити передумовою до розпалювання міжнаціональної, релігійної ненависті і ворожнечі, що заборонено федеральним законодавством", - заявили чеченські правоохоронці.