Протягом дня з'являлася різна інформація про загибель російських пілотів СУ-24.

Як повідомляє ВВС, ситуацію прокоментував генерал-лейтенант Генерального штабу ЗС РФ Сергій Рудській.

Він заявив, що один пілот військового літака точно мертвий. Раніше сирійські бойовики опублікували фото загиблого пілота, а російські ЗМІ дізналися, що це військовий з бази Шагол Сергій Румянцев, родом з Челябінська.

Пілоти військового літака вчасно катапультувалися, але їх в повітрі розстріляли сирійські повстанці. Тим не менш, західні ЗМІ повідомляли, що їх взяли в полон і турецькі чиновники намагаються їх звільнити.

Для порятунку пілотів російське командування відправило вертоліт Мі-8, який зі зброї американського виробництва збили сирійці.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

У ході рятувальної операції в Сирії загинув морпех.

У Генштабі повідомили, що вертоліт збили зі стрілецької зброї, в результаті чого він здійснив вимушену посадку на нейтральній території.

Вертоліт повернувся на авіаційну базу "Хмеймім".

Читайте також: Російський Мі-8 збили з американського протитанкового комплексу

Нагадаємо, що президент США Барак Обама і Генсект НАТО Ієн Столтенберг заявили, що Туреччина і Росія повинні вирішувати проблему дипломатичним шляхом.