Через значне зростання рівня тероризму та постійні випадки стрілянини в школах США, учнів вирішили убезпечити від неконтрольованого використання вогнепальної зброї … ковдрами.

Американська компанія ProTecht, яка займається розробкою обладнання для військових, створила спеціальну броньовану ковдру, яку школярі зможуть використовувати на випадок загрозливих подій.

Ковдра отримала назву "Bodyguard Blanket". Вона є куленепробивною, надзвичайно простою у використанні, легкою та портативною. Будь-який школяр зможе без проблем врятуватись під час стрілянини, просто накриваючи себе цією ковдрою.

Читати також: Стрілянина в Каліфорнії: 14 вбитих, нападники знешкоджені (фото)

Автори ідеї стверджують, що таку ковдру можуть використовувати не лише в школах.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Ковдра - охоронець може забезпечити максимальний захист, коли використовується належним чином в багатьох інших місцях. Приміром її можна використовувати в будинках, шосе (легкових і вантажних автомобілях), на робочому місці, торговому центрі, парку розваг, під час спортивних заходів або у будь-якому іншому місці, де проживають люди", - йдеться в повідомленні компанії ProTecht.