У Росії з 2 по 10 квітня відбуваються навчання "Заслін 2015".

Підрозділи МВС відпрацьовують, як було зазначено, військові операції з охорони кордонів, підтримання громадського порядку, захисту населених пунктів і державних об'єктів.

Навчання проведуть в декількох федеральних округах - Північно-Західному, Центральному, Приволзькому, Північно-Кавказькому, Південному і так званому Кримському.

Керівник прес-служби військ Василь Панченков повідомив, що вони моделюють ситуацію, яка сталася в Україні, - народні заворушення на Майдані. Внутрішні війська начебто учаться "протидіяти терористичним проявам і екстремізму".

Для відтворення подій використовували палаючі покришки, військових закидували камінням. У ході навчань протестували екіпіровку військових, яка не займається від коктейлів Молотова.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Застосовували різні види зброї - індивідуальні спецзасоби, поліцейські гази різної дії, водомети, а також військову техніку та спеціальні озброєння нелетальної дії.