Понад сто дорожньо-транспортних пригод трапилось всього за сім годин снігопаду в канадському місті Калгарі.

Як повідомляють УНН, поліція Канади просить громадян утриматись від поїздок на далекі дистанції та уникати місць, де трапились аварії.

Відомо також, що внаслідок дорожньо-транспортних пригод є багато постраждалих. Повідомляється, що через серйозну аварію автівки та трамвая важкі ушкодження отримали чоловік та жінка, які знаходились в автомобілі. Стан постраждалих оцінюють, як критичний. Рятувальникам довелось вирізати водія з машини.

Читати також: За рік в ДТП загинуло 60 дітей

Речник поліції Майкл Уоттерстон повідомив, що всі комунальні служби міста зараз працюють в посиленому режимі, однак через численні аварії практично все місто стоїть в довжелезних корках.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

Як відомо, Калгері є третім за кількістю населення містом Канади. Тут проживає понад 1,1 млн. громадян.

Нагадаємо, внаслідок крижаного дощу в Канаді загинуло п'ятеро осіб, понад 400 тисяч громадян залишились без електроенергії. По всій країні були скасовані авіарейси.