Провідні паризькі музеї оприлюднили дані щодо кількості відвідувачів. Результати вказують, що їх популярність серед громадян значно знизилася

Про це повідомляє The Art Newspaper.

Статистика відвідуваності відомих паризьких музеїв демонструє, що теракти у Парижі в ніч на 14 листопада негативно позначились на відвідуваності музеї.

Протягом останніх тижнів всесвітньо відомий Лувр відвідали на 30% людей менше у порівнянні з минулим роком в цей же час. Речниця музею пов'язує зменшення відвідуваності зі скороченням кількості шкільних екскурсій. Адже Міністерства освіти Франції проводити тимчасово заборонило їх проводити.

Читайте також: У Франції затримали терористів, які готували теракти на Новий рік

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У Центрі Помпіду кажуть, що спад відвідуваності їхнього закладу сягає 50%. Але на даний час ситуація все нормалізується. В той же час музеї дотримуються необхідних заходів безпеки. Вони тримають охорону всередині приміщень. Також тут постійно патрулюють поліцейські.

Нагадаємо, у Парижі знову відкрилось для відвідувачів кафе, в якому терористи вбили п'ятьох людей під час атаки 13 листопада. Після тих страшних подій отвори у вікнах кафе La Bonne Biere вже зникли. Парижани знову повернулись на його тераси.