Французька співачка Лаура Круа, яка отримала шість кульових поранень під час нападу терористів на паризький концертний зал Bataclan, після двох тижнів в комі прийшла до тями.

Як пише видання The Sunday Times, одна з куль, випущених з автомата Калашникова, застрягла у неї між серцем і легенею. Щоб врятувати життя 31-річної співачки, знадобилось десять операцій.

За словами її брата Себастьяна Круа, Лауру постійно мучать кошмари. "Вона знає, що загинуло багато людей. Вона задає багато питань", - говорить він.

Читайте також: У Франції затримали терористів, які готували теракти на Новий рік

Нагадаємо, в результаті серії терактів, що відбулися в Парижі ввечері 13 листопада, загинули 132 людини. Вибухи і стрілянина пролунали в семи різних місцях центральної частини столиці Франції.

Популярні новини зараз
Кожному члену сім'ї по 3600 грн: українцям обіцяють тримісячну підтримку Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом
Показати ще

Відповідальність за атаку взяло на себе екстремістське угруповання "Ісламська держава Іраку та Леванту".

Європейська влада побоюється нових терактів під час новорічних свят. У зв'язку з цим в більшості столиць Старого світу суттєво посилили заходи безпеки.