Сьогодні ввечері президент Вірменії Серж Саргсян виїхав з Єревану. Він відправився з робочим візитом до Брюсселя. Про це повідомляє Радіо Свобода.

Глава Вірменії 25 червня візьме участь у саміті Європейської народної партії, де виступить з промовою, однак чи буде він згадувати ситуацію в столиці, - невідомо.

Нагадаємо, що в столиці Вірменії проходять стихійні мітинги. Вірмени протестують проти підвищення тарифів на електроенергію.

Люди вийшли на проспект Баграмяна ще 22 червня, а наступного дня поліція розігнала Електромайдан. Це не зупинило демонстрантів, і вони знову відновили протести.

Матеріал по темі: На протестах в Єревані з'явилися прапори України

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Влада запропонувала представникам активістів зустрітися з главою держави, але люди цю пропозицію відкинули та повернулися на вулиці міста.

Вчора ввечері активісти закидали поліцію сміттям і виставили біля адміністрації президента сміттєві барикади.

На акціях протесту вірмени приносять прапори України та Євросоюзу. Російські політики вже встигли звинуватити США в спробі дестабілізації ситуації на Кавказі.