Великобританія стала на крок ближче до остаточного запровадження Brexit – депутати Європарламенту сьогодні ухвалили резолюцію щодо умов виходу країни зі складу ЄС.

Відповідні дані оприлюднені на офіційному ресурсі Європарламенту.

Згідно документу, наприкінці переговорів будь-яка угода між Британією та ЄС повинна отримати схвалення членів Європарламенту. Більшість депутатів підтримали ініціативу – 516 із них віддали свої голоси за резолюцію, противників виявилося 133, а ще півсотні утрималися від голосування.

Крім того, цим документом передбачається цілковита відповідальність щодо дотримання інтересів громадян та фінансових зобов'язань перед ними.

Представники Європарламенту відзначили, що процедура переговорів не може тривати довше трьох років.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що рішення Британії щодо Brexit може заохотити мешканців Шотландії до виходу зі складу Сполученого Королівства.