Метро у Мінську припинило роботу на годину, через залишений на платформі рюкзак.

Про це повідомили на сторінці Twitter представники метрополітену.

За повідомленням керівництва підземки, станцію "Тракторний завод" закрили на вхід та вихід через те, що у підземці хтось залишив рюкзак. На місце одразу викликали саперно-піротехнічну групу "Фонтан". Проте оперативники заявили, що небезпеки немає, у рюкзаку знаходились особисті речі громадян.

Підземка згодом відновила роботу.

За словами прес-секретаря КУП "Мінський метрополітен" Андрія Кузьміна, через останні події у метро Санкт-Петербурга, усі станції мінської підземки працюють у режимі підвищеної уваги.

Популярні новини зараз
ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить
Показати ще

Нагадаємо, сьогодні, 3 квітня, на станції "Сінна площа" в Санкт-Петербурзі у вагоні поїзда пролунав вибух, який забрав життя близько півтора десятка людей. Пізніше на станції "Технологічний інститут" знайшли ще одну вибухівку, замасковану під вогнегасник.

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", у мережі з'явилося відео підозрюваного у пітерському теракті. Передбачається, що терорист залишив рюкзак з вибухівкою в вагоні.