Знаменитий голлівудський актор,колишній губернатор Каліфорнії Арнольд Шварценеггер звинуватив президента США Дональда Трампа у грабежі.

Про це повідомляють західні ЗМІ.

За словами Залізного Арні, Трамп, скоротивши фінансування позашкільних програм таким чином, відбирає гроші у молодих громадян.

"Трамп обіцяв зробити Америку знову великої, але цього не домогтися, відбираючи 1,2 мільярда доларів у дітей. Це відкритий грабунок. Діти - найбільш вразливі громадяни", - заявив Шварценеггер.

Свою думку актор висловив, ознайомившись з проектом бюджету, який представив Трамп напередодні. Згідно документів, фінансування на галузь освіти скоротили натри мільярди доларів, з них 1,2 мільярди доларів недоотримають позашкільні програми.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", Арнольд Шварценеггер записав відеозвернення до президента США Дональда Трампа, де посміявся з рекордного падіння рейтингу очільника Білого дому.