Америка планує розширити перелік антиросійських санкцій – тепер окрім економічних обмежень додадуться ще й персональні.

Відповідний ролик опублікований на каналі "Голос Америки" в YouTube.

Під час чергового засідання Сенату члени комітету вирішили, що найближчим часом особам із близького оточення російського президента Володимира Путіна слід заборонити в'їзд до європейських країн.

Представник республіканців Том Коттон заявив, що санкції потрібно "поширити на членів родин на поплічників Путіна, щоб не дозволити їм насолоджуватися Європою".

Крім того, більшість членів комітету погодились із тим, що російська агресія вже давно вийшла за межі Сирії. Найбільшу увагу сенатори збираються приділити питанню анексії Криму, ескалації конфлікту на Донбасі та протидії незаконному втручанню у виборчу систему США.

Популярні новини зараз
Приречені на навіпголодне існування: частина стареньких буде жити на 2361 гривню "Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду
Показати ще

Припускають, що соратники Путіна не зупиняться на цьому і спробують також дестабілізувати виборчий процес у Європі.

З цієї причини, як вважає Коттон, родичам, друзям та колегам Путіна не можна відвідувати країни Європи. Втім, точної дати запровадження нових санкцій члени комітету поки що не назвали.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що НБУ офіційно запровадив санкції проти філій російських банків в Україні.