У російському Міністерстві охорони здоров'я підтвердили інформацію про загиблих і постраждалих під час вибуху в метро Санкт-Петербурга, а також уточнили інформацію про стан госпіталізованих.

Відповідну заяву зробила міністр Вероніка Скворцова, передають росСМИ.

Вона заявила, що постраждалі були доставлені з ураженими внутрішніми органами, з переломами або відсутністю кінцівок, а також черепно-мозковими травмами та опіками.

Четверо перебувають у вкрай важкому стані. Їх доставили з миновзрывными травмами. Операції вже завершилися. Скворцова також зазначила, що дві жінки все ще не впізнані. В однієї з них сильно пошкоджені внутрішні органи, у другий – ніс, відірвані м'які тканини щік і лоба.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", два страшних вибухи прогриміли в підземці Санкт-Петербурга вдень, 3 квітня. Загинули 11 осіб, трохи менше півсотні постраждали.

Популярні новини зараз
Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа
Показати ще