Народний депутат від Блоку Петра Порошенка Владислав Голуб заявив, що йому прийшов лист, в якому глава обласної державної адміністрації Черкас Юрій Ткаченко залякує нардепа і загрожує вбивством.

Про це Ткаченко заявив у Верховній Раді під час розгляду чергового законопроекту, передає "Лівий берег".

"Тільки що на адресу моєї громадської приймальні в місті Черкаси прислали пакет, де містяться погрози, пов'язані з моєю діяльністю як народного депутата, і загрози моєму життю та здоров'ю", - заявив депутат і додав, що закликає Міністерство внутрішніх справ і Службу безпеки забезпечити йому захист.

Також політик додав, що Ткаченко працює "в парі" з Віталієм Войцеховским, мером Золотоноші, і Віктором Полозовим, депутатом обласної ради Черкас: за його словами, ці люди "тримають" всі корупційні системи в місті.

Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, що у Верховній Раді радикали на чолі з Ляшком заблокували трибуну.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще