Кремль запізнився з введенням нових санкції проти України, вони не принесуть ніякого ефекту. Україна встигла направити економічні зусилля на Захід, і вже віддалилася від Російської Федерації.

Про це стало відомо завдяки заяві директора програм в Європі та Євразії Центру Міжнародного приватного підприємництва Еріка Гонца в інтерв'ю для "Голос Америки".

Трамп та Путін
Трамп та Путін

"Російські санкції не стали сюрпризом. За допомогою ЄС і США український бізнес за останні три-чотири роки, дійсно, переорієнтувався в бік Європи і відійшов від Росії. Тому ці санкції, введені в кінці 2018 року, вже запізнилися", – заявив Гонц.

За словами експертів, в даний момент Євросоюз відіграє провідну роль серед міжнародних торговельних партнерів України, а РФ лише залишається важливим торговим партнером.

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку
Показати ще

Дональд Трамп
Дональд Трамп

Варто нагадати, що влада Північної Кореї попередили, що готові відновити політику нарощування ядерного арсеналу. Про це повідомляє агентство АР з посиланням на заяву міністерства закордонних справ КНДР.

Зокрема, в КНДР заявили, що країна продовжить нарощувати свої ядерні сили, якщо США не змінять санкціонну політику. Крім того в КНДР зазначили, що санкційна політика США призводить лише посилення спорів, а не позбавлення ядерної зброї.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що американська влада відкрита до укладення нового масштабного договору з Іраном. Президент США Дональд Трамп закликав Тегеран зробити "чіткий вибір". Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-служби Білого дому.

Нагадаємо, ще одна країна хоче накласти санкції на Україну, і це не Росія чи Угорщина.

Як повідомляв Знай.uа побачення Путіна і Трампа: глави держав мають намір зустрітися двічі.

Знай.uа писав, Путін відкрив новий фронт в Україні.