З'явилася інформація, що Президент України Петро Порошенко відправитися з робочою поїздкою в єврейську державу. Також відомо, що відрядження відбудеться в кінці поточного тижня.

Головною метою візиту є підписання угоди про зону вільної торгівлі (ЗВТ). Про це стало відомо завдяки повідомленням українських ЗМІ, які посилаються на ізраїльський портал newsru.co.il., пише портал "Політека".

Петро Порошенко
Петро Порошенко

Повідомляється, що угода про вільну торгівлю дозволить за п'ять років в два рази збільшити товарообіг між країнами – це орієнтовна сума до 2 млрд доларів на рік. Зазначимо, раніше стало відомо, що Петро Порошенко переніс дату заяви про похід у президенти:

"Орієнтовно Петро Олексійович скаже про свої наміри про балотування на початку лютого - десь 7-8 лютого", — повідомляють обізнані джерела.

Популярні новини зараз
У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Варто нагадати, що в Youtube з'явилося відео кандидата в президенти Володимира Зеленського ймовірно на похороні Петра Порошенка. У ролику шоумен виголошує промову під час похорону глави української держави, в саркастичній формі перераховуючи "досягнення" чинного президента.

Серед них - підвищення цін на газ, "кришування" грального бізнесу та будівництві житлового комплексу в охоронній зоні ЮНЕСКО. Однак ім'я Петра Порошенка прямо не називається.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що українські політики породили одне з найганебніших явищ – підкуп виборців. Воно супроводжувало українські вибори з перших років незалежності. З часом змінювалася лише форма, а суть залишалася та ж – задобрити виборця, щоб він віддав свій голос за "щедрого" кандидата.

Технології підкупу з роками лише еволюціонують. Почалося з того, що в 90-х підкуповували обіцянками. Однак люди швидко розчарувалися і щоб повернути довіру, кандидати перейшли від слів до справи.

Нагадаємо, Притула порівняв Зеленського з Путіним: зовсім шибанулись на своїй політиці.

Як повідомляв Знай.uа Порошенко домалювали дещо під час прямої трансляції: кадри конфузу.

Знай.uа писав, Політтехнолог Зеленського розкрив всі секрети: які шанси, хто спонтирует, як побудують передвиборну програму.