Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман привітав Володимира Зеленського з перемогою на виборах президента. Як відомо, за даними Національного екзит-полу, шоумен виграв у другому турі виборів з результатом 73,2% голосів. Про це Гройсман написав на своїй сторінці в Facebook.

"Вибори Президента України відбулися вільно і демократично. Вітаю Володимира Зеленського. Переможця, за якого віддали свої голоси більшість українцем", - написав прем'єр.

Володимир Гройсман
Володимир Гройсман

Крім того, Володимир Борисович подякував поки ще чинному президенту Петра Порошенку за п'ять років спільної роботи, "протягом яких насправді було зроблено багато, щоб Україна стала сучасною європейською країною".

"Ми повинні по достоїнству оцінити досягнуте і у відповідь на суспільний запит прискорити позитивні зміни. У цьому я вбачаю запоруку успіху України!" - підсумував Гройсман.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Вибори Президента України відбулись вільно і демократично. Вітаю Володимира Зеленського. Переможця, за якого віддали...

Geplaatst door Volodymyr Groysman op Zondag 21 april 2019

Раніше повідомлялося, що кандидат у президенти Петро Порошенко після даних екзитполів визнав свою поразку на виборах в президенти України.

Крім усього іншого, Порошенко заявив, що "піде з офісу Президента, але не піде з політики" і заявив, що вибори в Україні пройшли демократично і прозоро.

[quote author=""]"Ми сьогодні не виграли бій, але це точно не означає, що ми програли війну... Але

Також ще чинний президент заявив, що готовий "без будь-яких обмежень витрачати час для введення нового Президента у курс всіх справ у найменших деталях".

Нагадаємо, українці масово скаржаться на дзвінки від Порошенка.

Раніше Знай.uа повідомляв, у Зеленського відреагували на рішення суду по ПриватБанку.

Також Знай.uа писав, Гройсман розповів, що буде з парламентом після виборів президента України.