Президент Російської Федерації Володимир Путін не планує зустріч з президентом України Володимиром Зеленським на саміті "великої двадцятки". Захід відбудеться в Японії, в Осаці. Таку заяву зробив прес-секретар російського президента Дмитро Пєсков, повідомляють росЗМІ.

"У графіку немає", - сказав Пєсков.

Раніше про можливу зустріч лідерів двох країн розповів міністр закордонних справ України Павло Клімкін в інтерв'ю "П'ятому каналу". За його словами, вона повинна відбутися в Осаці.

Дмитро Пєсков
Дмитро Пєсков

"Я вважаю, що дуже добре, що ці візити (в Брюссель, Париж і Берлін - прим. ред.) сталися саме зараз, з часової точки зору. Потім будуть зустрічі в японському місті Осака, з Путіним", - сказав Клімкін, коментуючи проведені президентом України Володимиром Зеленським зустрічі з лідерами Франції та Німеччини, які відбулися минулого тижня.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Павло Клімкін
Павло Клімкін

Глава МЗС заявив, що передбачається, що головною тезою Зеленського буде заява про належність Донбасу і Криму.

Як стало відомо, президента України Володимира Зеленського не запросили на саміт G20, який відбудеться цього тижня в Осаку. Міністерство закордонних справ Японії спростувало інформацію про можливий візит президента Зеленського.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Нагадаємо, зустріч Трампа та Путіна піде за правильним сценарієм: Клімкін розкрив цікаві подробиці.

Раніше Знай.uа повідомляв, зустріч Зеленського та Путіна на саміті G 20 несподівано зірвалася: перші подробиці.

Також Знай.uа писав, що Клімкін поставив Путіну жорсткий ультиматум щодо Криму: море, гроші і земля.