Генсек Ради Європи Турбйорн Ягланд скандально і гостро привітало партію українського президента Володимира Зеленського "Слуга народу" з перемогою на парламентських виборах.

Про це він повідомив на своїй сторінці в Twitter.

Ягланд підкреслив, що Україна встала на "шлях до суверенної української держави", а вибори подарували країні надію на створення некорумпованих інститутів, яким населення довіряє.

Популярні новини зараз
У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Заступник голови МЗС України Сергій Кислиця відреагував на публікацію генсека Ради Європи. Звернення європолітика до України як до несуверенної державі його обурило і на своїй сторінці в Facebook він розкритикував його.

"Ягланд підлабузницьки чіпляється за перемогу президента Зеленського та його партії, але відразу "дає в штангу" у своєму твіті, коли пише, що Україна все ще "на шляху до суверенітету". У світі Ягланда Україна не є суверенною країною". Сергій Кислиця

Ягланд підлабузливо чіпляється за перемогу Президента Зеленського і його партії, але відразу дає у штангу у своєму...

Geplaatst door Sergíy Kyslytsya op Dinsdag 23 juli 2019

Нагадаємо, Зеленський розповів, коли почнуться "посадки корупціонерів".

Як повідомляв Знай.ua, у Зеленського назвали прізвища ймовірних спікера і генпрокурора.