Користувачі Facebook зареєстрували жартівливу подію "Новорічний путч" після того, як у мережу потрапила переписка депутата від "Слуги народу" Богуцької, в якій повідомляється, що експрезидент Порошенко готує переворот.

Організатором зустрічі вказаний екс-радник Порошенка Юрій Бірюков. Подія нібито відбудеться у вівторок, 31 грудня 2019 р. з 23:00 до 23:59 на майдані Незалежності.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Відсвяткуємо? Якщо наші плани вже відомі, то може почнемо підготовку до Нового року?", - сказано в описі.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу.

Варто відзначити, що депутат Єлизавета Богуцька заявила, що Арсена Авакова залишили на посаді глави МВС через те, що Петро Порошенко готує переворот у грудні.

Ліза Богуцька
Ліза Богуцька

У переписці вона написала: "Лєночка, я напишу пізніше про це пост. Уявляю собі атаку фб на всю фракцію СН. Хочу тільки тобі написати – ми залишаємо Авакова. Іншого шляху немає. Порошенко готує переворот. І дуже серйозно готує. Він чекає, що ми відправимо Авакова у відставку, щоб відразу почати. Сьогодні, швидше за все, знімемо недоторканність. Але залишимо міністра МВС. Я дуже засмучена, але іншого шляху поки немає. Він залишиться до грудня. Саме на грудень Петя готує путч".

Еще прекрасного вам). Аваков останется потому что Порошенко готовит путч). — Истину вам говорю, 4-го мая 1925 года...

Geplaatst door Oksana Dykhnich op Donderdag 29 augustus 2019

Нагадаємо, Рефат Чубаров благає Зеленського змінити Конституцію.

Як повідомляв портал Знай.uа, Подоляк порівняв перші 100 днів Зеленського і Порошенка.

Також Знай.uа писав про те, Дмитра Разумкова зі "Слуги народу" призначили спікером.