19 січня, в аеропорту "Бориспіль" проходила церемонія прощання із загиблими внаслідок катастрофи літака "Міжнародні Авіалінії України" в Ірані. Уздовж дороги стояли військові живим коридором, а українці ридали гіркими слізьми.

Разом з Володимиром Зеленським, провести в останній політ загиблих прибули голова Верховної Ради Дмитро Разумков, прем'єр-міністр Олексій Гончарук, помічники президента Сергій Шефір та Андрій Ярмак, генпрокурор Руслан Рябошапка, голова СБУ Іван Баканов та інші.

Але у мережі почалися жваві обговорення того, що через зйомки відео з поверненням тіл загиблих в авіакатастрофі в Ірані, утворилися величезні пробки.

Про це написав політолог Михайло Чаплига на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

ЛОВИТЕ! Даже из похорон Зеленский устроил ШОУ квартала... Кто-то опоздал на рейс, кто-то домой... А Зеленский снимал...

Популярні новини зараз
Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще
Geplaatst door Миха Чаплыга op Zondag 19 januari 2020

"Ловіть! Навіть з похорону Зеленський влаштував ШОУ кварталу ... Хтось спізнився на рейс, хтось додому ... А Зеленський знімав чергову серію свого ШОУ на кістках ... Якщо що - відео у мене теж є написав він

На фото видно, як за поліцією утворилася величезна пробка.

фото з фейсбука Михайла Чаплиги

esc="фото з фейсбука Михайла Чаплиги"]689099[/img]

Нагадаємо, раніше в аеропорту "Бориспіль" приземлився борт із загиблими рейсу "Тегеран-Київ". Його зустрічають перші особи держави, родичі та друзі загиблих.


Як повідомляв портал "Знай.ua", 19 січня, в аеропорту "Бориспіль" проходить церемонія прощання із загиблими внаслідок катастрофи літака "Міжнародні Авіалінії України" в Ірані.


Також "Знай.ua" писав, що прощалися із загиблими біля терміналу "В". Відомо, що під час прощання несподівано почали сигналити водії авто. Таким чином вони долучилися до акції в пам'ять про загиблих.