Депутати Верховної ради 256-ма голосами підтримали відкриття ринку землі в Україні. Примітно, що президентська партія "Слуга Народу" заради ринку землі вступили в колаборацію з партій Петра Порошенка "Європейська солідарність". Також, за ринок землі голосувала не тільки партія, але і сам особисто Петро Порошенко.

Крім того, у списку тих, хто голосував за історичний і скандальний закон можна зустріти різні прізвища. Пропонуємо вам ознайомитися з поіменним списком депутатів опублікованим на офіційному порталі Верховної ради, які голосували за відкриття ринку землі.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Основне, що варто знати українцям про ринок землі:

⚠️ В перші два роки буде діяти обмеження на купівлю землі – не більше 100 га в одні руки.

⚠️ З 2023 року обмеження складе до 10 тис. га в одні руки.

⚠️ Також у перші два роки буде діяти заборона на продаж державної землі.

⚠️ Питання надання права іноземцям купувати землю буде вирішене на референдумі.

Нагадаємо, що скандальне голосування вже назвали зрадою, а Андрій Білецький обізвав слуг народу - слугами траншу і західних гаманців.