У мережі з'явилося кумедне відео, на якому собака перехитрила дитину. Дівчинка розплакалася, однак батьки запевнили, що це лише для того, аби їй знову дали солодощі.

Відео зняла мешканка Хайдарабаду (Індія), мама дівчинки Анети. На кадрах видно, що собака по кличці Пакора з величезним інтересом дивилася на печиво, яке її маленька господиня тримала в руці. Анета вирішила подражнити тварину, але все закінчилося передбачувано — собака виявився спритнішим і в якийсь момент позбавив дитину частування.

Після цього дівчинка засмутилася та вдала, що плаче. Мама Атени, що знімала цю сценку на відео, розповіла, що дочка не так вже сильно засмутилася. Вона любить дражнити Пакора і прекрасно знає, що рано чи пізно собака вихопить у неї їжу. Просто хитра дівчинка вирішила удавано засмутитися, щоб мама її пошкодувала і дала ще одне печиво.

Крім того, Атена була збентежена тим, що напустувала. Дівчинка добре знає, що мама не схвалює годування собаки їжею, яка призначена для власників тварини.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Раніше ми писали, що в мережі показали потішний відеоролик, у якому собака і кішка разом "співпрацюють" заради полювання. Тварини об'єднались для того щоб загнати білку.

Нагадаємо, що в інтернеті досить активно набирає перегляди веселе відео, на якому пес породи пітбуль намагається зробити кілька справ одночасно.

Як повідомляв "Знай.ua", існує крихітний острів на Гаваях, де живуть одні кішки. На острові Лана мешкає близько 620 пухнастих улюбленців. З тваринами не тільки можна гратися, але і забрати додому.

Також "Знай.ua" писав, що кішка-феміністка бореться за рівні права за допомогою гострих кігтиків: кумедне відео. Тварина люто нападає чоловіків і собак, які проходять повз. При цьому вона абсолютно не реагує на жінок і дітей.