Народний депутат Борислав Береза ​​прокоментував відставку голови СБУ Валентина Наливайченка. Він заявив, що таке рішення прийняли політики в кулуарах в результаті торгів і домовленостей. Про це в повідомляє Гордон.

"У парламенті відбувається найганебніша історія за весь постмайданівський період. Йде продаж принципів і голосів виборців. Людину знімають тому, що це необхідно, а просто партії виторговують собі політичні преференції", - заявляє народний депутат.

Також він зазначив, що партія "УДАР", що входить в "Блок Петра Порошенка", виступає за скасування положення про вибори мера Києва в два тури. Це рішення необхідне для перемоги їхнього лідера, нинішнього мера Києва Віталія Кличка.

"Мабуть, хтось так сильно боїться програти вибори, що лобіює для себе скасування цього положення. Відбувається просто базарний обмін", - заявив Береза.

Матеріал по темі: Наливайченко відправили у відставку

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Проте Береза ​​вважає, що відставка Наливайченка мала відбуватися за класичним сценарієм, а не шляхом політичних торгів.

Також звільнення прокоментував народний депутат Володимир Парасюк заявив, що за голос на користь відставки глави СБУ пропонували грошову винагороду.

"Дуже хотів би, щоб моя інформація не підтвердилася, але є ще один факт: Сьогодні у сесійній залі активно поширювалася інформація, що за відставку Наливайченка дають по 500 тисяч доларів. Відповідальним за акцію з мотивації є Олесь Довгий", - додав Парасюк на своїй сторінці в Facebook.

Нагадаємо, що сьогодні депутати Верховної Ради відправили Валентина Наливайченка у відставку з поста глави Служби безпеки. Таке рішення підтримали 248 нардепів.