Прем'єр-міністр Володимир Гройсман пообіцяв у 2017 році "по-серйозному взятися" за українські дороги та виділити на їх ремонт близько 30 мільярдів гривень.

Про це глава уряду заявив на черговому засіданні.

"У минулому році реально на дороги витратили 10 млрд. грн. Це той обсяг, який дорожники змогли реально освоїти. І вже при цьому в деяких регіонах були відчутні зміни. На цей рік дорожники можуть розраховувати на суму як мінімум втричі більшу - близько 30 млрд", - розповів Гройсман.

За словами прем'єр-міністра, цього разу він особисто перевірить якість нових доріг.

Крім того на сторінці глави уряду в соціальній мережі facebook опублікували ролик, на якому показали, у якому жалюгідному стані перебувають деякі українські траси. Подивившись відео, не можна сказати, що на них коли-небудь виділяли хоч якісь гроші.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Пропонуємо подивитися запис нижче

Перед Міністерство інфраструктури України і Укравтодор мною поставлено завдання зараз максимально швидко усунути найбільш гострі проблеми на дорогах після зими, а взагалі цього року - зрушити ситуацію з українськими дорогами. Сьогодні на Кабміні показав підбірку, яка відображає критичний стан деяких наших доріг. У мене немає жодних ілюзій щодо реальної ситуації, в якій ми знаходимось. Так, те, що показано на цьому відео, відбулось не вчора. Руйнація доріг - та і в багатьох інших сферах схожа ситуація - відбувалась роками. Але я не прийшов просто на це дивитись і про це говорити. Це - виклик для усіх нас, на який маємо відповісти. Минулого року реально на дороги було затрачено 10 млрд. грн. - це той обсяг який дорожники змогли реально освоїти. І уже при цьому в деяких регіонах були відчутні зміни. На цей рік дорожники можуть розраховувати на суму принаймні втричі більшу - біля 30 млрд. Варіант - "більше грошей виділили - більше вкрали" - мене не влаштовує. Я хочу отримати якість, я хочу отримати нормальну організацію роботи! Від Мінінфраструктури і нового керівнитцва УкрАвтодору чекаю конкретних результатів.

Posted by Volodymyr Groysman on Wednesday, 22 March 2017
Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", Служба безпеки України взялася за дірки на дорогах.