Росія планує почати наступ, щонайменше, за трьома важливими напрямками вздовж лінії розмежування сил на Донбасі.

Про це повідомляє Рада нацбезпеки й оборони.

Останнім часом, за інформацією РНБО, спостерігається активізація спроб проникнення терористичних та диверсійно-розвідувальних груп на українську територію.

Ворог активізував агентурну мережу з метою підриву суспільно-політичної стабільності в країні. Також вони мають сіяти панічні настрої та підбурювати громадян до провокативних дій, зокрема блокувати переміщення підрозділів Збройних сил та Нацгвардії.

Читайте також: У НАТО закликають готуватися до найгіршого сценарію на Донбасі

Популярні новини зараз
Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

РНБО заявляє, що відповідні дані свідчать "про чергову спробу Росії та її маріонеток повністю зруйнувати Мінські домовленості та поновити активні бойові дії, розпочавши наступ, як мінімум, по трьом важливим напрямкам вздовж лінії зіткнення".

Також у Радбезі наголошують, що Генеральний штаб Збройних сил відпрацьовує " ефективні заходи протидії російській агресії". Створено оперативний штаб за участю керівників силових структур. Це зроблено з метою організації протидії будь-яким провокаціям кремлівської агентури,а також для забезпечення порядку в країні та безпеки громадян.