У Росії сталась моторошна аварія з українцями, які втратили двох дітей у результаті зіткнення з вантажівкою.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

Аварія сталась в Ардонському районі Північної Осетії.

За попередніми даними, водій BMW не упорався з керуванням та зіткнувся з вантажним автомобілем, в результаті чого двоє малолітніх дітей загинули до приїзду медиків, а водія іномарки з важкими травмами госпіталізували.

"За попередніми даними, в четвер увечері неповнолітній водій "БМВ не впорався з керуванням і врізався у вантажний автомобіль. В результаті ДТП пасажири іномарки - брат і сестра 2010 і 2008 року народження загинули на місці події", - повідомляє джерело з посиланням на представника екстрених служб.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", у четвер ввечері, 20 квітня, у Києві сталася масштабна аварія за участю одразу шести автомобілів, яка практично паралізувала рух автотранспорту.