Президент України Петро Порошенко прокоментував легалізацію автомобілів на іноземних номерах та заявив що ніяких послаблень у цьому питанні не буде.

За інформацією LB.ua, президент на обговоренні перетину кордонів, яке відбулось у Луцьку, розповів, що особисто спілкувався з водієм з литовськими номерами. Порошенко запитав у громадянина України, чи в'їжджає він на п'ять днів.

"Він каже: пане президенте, ну які п'ять днів. Це він мені каже. А як будеш робити? Так там то, се, того подмажу, цього подмажу, щось будемо робити", - процитував голова держави свого співрозмовника.

Президента обурив той факт, що одні сплачують податки, а інші - обходять закони та дають хабарі.

"Повинна бути наша спільна позиція, щоб одні не були дурніші, а інші розумніші", - додав Порошенко.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", у Києві вже другий день поспіль протестують автовласники проти ухвалення законопроекту, який передбачає введення плати 2 євро на день за автомобілі з іноземною реєстрацією.