Зустріч українського та американського президентів Петра Порошенка і Дональда Трампа повинна стати негативним сигналом для Росії.

Таку думку висловив російський історик Андрій Зубов.

"Зустріч Порошенка і Трампа дуже важлива і, безумовно, те, що Трамп зустрівся з президентом України раніше, ніж зустрінеться з президентом Путіним - це суттєвий момент. Цим Трамп ще раз підкреслив, що Україна для нього пріоритетний напрямок, а Росія - це країна, якої швидше треба протистояти, ніж з нею співпрацювати", - написав історик на" Обозреватель ".

Також він зазначив, що обрання Трампа президентом ще більш погіршило ситуацію в Росії. Хоча в Кремлі все думали навпаки. Зубов зазначив, що Трампу потрібна підтримка американського народу.

"Адже підтримка американського народу - це підтримка великої країни, яка виробляє чверть світового ресурсу, яка володіє найпотужнішими в світі збройними силами, а підтримка Росії - це власне підтримка тиранів, які сьогодні є, а завтра їх немає", - зазначив експерт.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

За його спостереженнями, Трамп все більше стає в опозицію до Кремля. "Так що Кремль сам собі риє яму. Це - безумовно. І в цьому контексті Україні слід уникати різких дій", - підсумував історик.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що пряма лінія з російським президентом Володимиром Путіним була зрежисована від початку і до кінця. Включаючи незручні питання.