Сьогодні начальника юридичного відділу полку "Азов" Ярослава Бабича знайшли повішеним у власній квартирі.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив депутат від Радикальної партії Олега Ляшка, колишній учасник АТО Дмитро Лінько.

"Трагедія. Сьогодні знайшли повішеним начальника юрвідділу полку "Азов" Ярослава Бабича", — йдеться у повідомленні.

Лінько пише, що сам не може у це повірити. Також нардеп висловив співчуття рідним та близьким загиблого командира.

Читайте також: Нацгвардієць застрелився на блокпосту АТО

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Спочатку на офіційній сторінці "Азова" у соцмережах не було ніяких повідомлень про загибель Ярослава Бабіча. Але пізніше його смерть підтвердили в спільноті "Азова" в "Вконтакте".

"Не стало нашого побратима замначальника штабу Громадянського корпусу "Азов", адвоката Ярослава Бабича. Його тіло було знайдено сьогодні вранці в його квартирі. Причина смерті поки невідома - йде слідство", - пишуть адміністратори сторінки.

Нагадаємо, раніше прес-служба Нацгвардії повідомила, що на одному з українських блокпостів в зоні проведення спецоперації на Донбасі застрелився 31-річний український військовослужбовець.