Сьогодні вночі, 30 серпня, в бельгійському місті Бастонь (провінція Люксембург) прогримів потужний вибух.



Як повідомляє місцевий інформпортал RTFB, це сталося в житловому будинку. За попередньою версією рятувальників, аварію спровокував витік газу. Від вибуху обвалилася частина будинку і дуже пошкоджено китайський ресторан, розташований по сусідству.



В результаті трагедії постраждали як мінімум дев'ять осіб, троє з них перебувають в реанімаційному відділенні в критичному стані. На щастя, в результаті пригоди ніхто не загинув. Решта постраждалих теж знаходяться в лікарні. Також повідомляється, що кілька годин рятувальники шукали під уламками безвісти зниклих мешканців.



Пізніше з'ясувалось, що вони отримали порівняно легкі травми і вирішили самостійно звернутися до лікарів, не чекаючи на приїзд швидкої допомоги.



Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, як під Дніпром діти підірвалися на снаряді.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще