Генеральна прокуратура України викликала на допит колишнього заступника міністра доходів і зборів України Андрія Ігнатова і колишнього міністра охорони здоров'я України Раїсу Богатирьову. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГПУ.

"За клопотанням органу досудового слідства рішенням Печерського районного суду Києва надано дозвіл на здійснення процедури спеціального досудового розслідування щодо А. Ігнатова і Р. Богатирьової. Згідно ч. 1 ст. 297-5 КПК України повістки про виклик підозрюваного при здійсненні спеціального досудового розслідування підлягають обов'язковому опублікуванню на офіційному сайті органу досудового розслідування, у провадженні якої перебувають матеріали досудового розслідування", - йдеться в повідомленні.

Ігнатова та Богатирьову викликають на допит 5 серпня о 9.30.

Читайте також: Лавринович оскаржив призначення йому застави 1,2 млн гривень

Нагадаємо, проти членів уряду Азарова колишнього віце-прем'єр-міністра, екс-міністра охорони здоров'я Раїси Богатирьової та екс-заступника міністра доходів і зборів Андрія Ігнатова розпочато процедуру заочного судового засудження. Богатирьову підозрюють у розкраданні державних коштів у особливо великих розмірах, а Ігнатова - у зловживанні службовим становищем.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще