Депутат Верховної Ради Мустафа Найєм спростував звинувачення заступника генерального прокурора Юрія Столярчука в тому, що він двічі не з'явився на допит Генеральної прокуратури щодо подій у Мукачевому.

Як повідомлять Українські новини, він заявив тільки про одну повістку, яка прийшла до нього, коли він перебував в Закарпатській області безпосередньо на місці подій.

Депутат від "Блоку Петра Порошенка" підкреслив, що готовий прийти у четвер, 6 серпня, на допит до Генеральної прокуратури для дачі свідчень щодо перестрілки в Мукачевому 11 липня.

Про це він на засіданні тимчасової слідчої комісії домовився з прокурором Андрієм Поповим.

Найєм розповів, що 11 липня на вимогу Адміністрації президента прибув до Мукачевого, де йому співробітник міліції передав відео з місця перестрілки. Він залишив ім'я та прізвище співробітника правоохоронних органів в секреті.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Читайте також: Ярош просить МВС і СБУ перевірити Мустафу Найєма

Нагадаємо, що 11 2 липня бійця "Правого сектора" загинули і 4 були поранені в ході перестрілки в Мукачеві.

Лідер "Правого сектора" Дмитро Ярош звернувся до МВС та СБУ з проханням розібратися, звідки народний депутат Мустафа Найєм отримав оперативне відео подій у Мукачевому, яке виклав в інтернеті.