Національне антикорупційне бюро відкрило кримінальне провадження щодо незаконного збагачення генерального прокурора Юрія Луценка.

"За рішенням суду, яке зобов'язує внести відомості в ЕРДР, детективи внесли ці відомості, і розпочато розслідування за фактом можливого незаконного збагачення", - розповіла прес-секретар НАБУ Світлана Олифіра, передає "Українська правда".

Вона уточнила, що справу порушено за ч. 3 ст. 368-2 Кримінального кодексу. Таке рішення прийняв Солом'янський районний суд Києва в жовтні.

Крім того, заступник генерального прокурора Ренат Кузьмін зазначив, що справу порушено за його зверненням і прикріпив документ. "За моєю заявою НАБУ зареєструвало і початок розслідування кримінального провадження про незаконне збагачення генпрокурора Луценко", - написав Кузьмін.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Луценко про НАБУ.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що дружина генерального прокурора Ірина Луценко давно відома своєю слабкістю перед дорогими брендовими нарядами. Наприклад, минулого тижня вона з'явилася у Верховній Раді з сумкою за 174 тисячі гривень від Yves Saint Laurent.

І поки всі обговорювали її спробу стати "іконою стилю" в парламенті, обраниця керівника ГПУ вирішила похвалитися черговий обновкою, на яку пересічному українцеві не заробити і за кілька років: туфлі-човники від американського модельєра Тома Форда, на золотих підборах.