Ватажок фейкової "ЛНР" Ігор Плотницький зараз перебуває у підвальних приміщеннях "адміністрації" в Луганську.

Про це повідомляють сепаратистські ЗМІ з посиланням на джерело у "силових структурах республіки". Згідно з повідомленням, разом із Плотницьким у підвалі утримують його охорону, дружину і обвинувачувану в державній зраді "очільницю адміністрації" Ірину Тайцман.

При цьому є інформація, що готують швидке "розблокування" Плотницького та затримання його найближчого оточення, причетного до спроби перевороту.

Також медіа бойовиків повідомляють, що нині так звана "прокуратура "ЛНР" захоплена силами "МВС", а низка "чиновників" заарештовані.

Нагадаємо, що вчора, 21 листопада в окупованому Луганську стався збройний заколот у результаті конфлікту між ватажком "ЛНР" Ігорем Плотницьким і відстороненим від посади "голови МВС" Ігорем Корнетом.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Після появи в Луганську невідомих озброєних підрозділів, Плотницький виїхав до Росії та невдовзі повернувся і підготував розпорядження для своїх посіпак.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Ватажок "ЛНР" Плотницький дав вказівку на зачистку своїх опонентів.