На Суворовської площі в Москві пройшов мітинг "За чесні вибори", на якому зібралися близько 500 осіб.

"Учасники мітингу заявили про невизнання підсумків минулих виборів президента і необхідність докорінного реформування законодавства про вибори, також учасники мітингу заявили про необхідність зміцнювати коаліцію ліво-патріотичних сил, яка сформувалася біля Павла Грудініна", - написав у своєму Facebook координатор "Лівого фронту" Сергій Удальцов.

Мітинг охороняла велика кількість силовиків. Організаторами акції виступили представники Лівого Фронту, КПРФ, Об'єднаної Комуністичної Партії, РРП, партії Рот Фронт.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Як відомо, у неділю, 18 березня, в Росії відбулися президентські вибори. На дільницях вже підрахували 99% голосів: згідно з цими даними, в першому турі (як несподівано!) з величезним відривом перемагає Володимир Путін. Ці вибори стали для нього рекордними: агресор отримав понад 76% голосів.

За інформацією Центрального виборчого комітету, друге місце в рейтингу з великим відривом займає Павло Грудінін - за нього проголосували 11,79%. Далі за ним йде скандальний лідер Ліберально-демократичної партії Володимир Жириновський, за нього віддали свій голос 5,66%, слідом за скандалістом - не менш відома Ксенія Собчак: її господинею Кремля побачило 1,67% населення.

Обробивши 91,5% протоколів, у ЦВК зазначили, що проголосувати за нового президента Російської Федерації прийшли 67% громадян. Незаконні вибори також відбулися на території анексованого Кримського півострова. Крім України, про їх незаконність заявили Фінляндія, Естонія, Канада і низка інших країн.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Путін розповів, що буде робити наступні шість років. "Новий" президент Російської Федерації Володимир Путін заявив, що пріоритетним напрямком роботи під час нового (четвертого!) президентського терміну стане внутрішня повістка. При цьому Путін ні словом не обмовився про війну в Україні, санкції і проблеми у стосунках із Заходом. За його словами, головне – забезпечити зростання російської економіки і надати їй інноваційний характер.

Перша прес-конференція Путіна після виборів-2018